کنکور هنر
به دست آوردن یک رتبه خوب در کنکور هنر بر خلاف چیزی که خیلی از داوطلبان تصور می کنن، اصلا کار راحتی نیست. یکی از دلایلی که باعث میشه همچین حرفی بزنم اینه که پذیرش در تعداد زیادی از رشته های کنکور هنر دو مرحله ای هست. این به این معناست که شما بعد از اینکه در آزمون سراسری شرکت کردین و یک رتبه خوب بدست آوردین، باید در آزمون عملی هنر هم شرکت کنین و نمره حد نصاب رو به دست بیارین.
یکی از مواردی که در این آزمون مثل آزمون های دیگه اهمیت داره بحث ضرايب دروس هست. سازمان سنجش برای کنکور ۱۴۰۲، تعدادی از دروس اختصاصی کنکور هنر رو حذف کرد و ضرایب باقی دروس رد رو هم تغییر داد. پس قبل از انتخاب منابع کنکور هنر، شما باید به ضرایب دروس اهمیت بیشتری بدین تا درس هایی که ضریب بالاتری دارن رو با دقت بالاتری مطالعه کنین.
ضرايب دروس اختصاصی کنکور هنر شامل موارد زیر میشن:
درک عمومی هنر ۱۲
درک عمومی ریاضی – فیزیک ۵
خلاقیت تصویری و تجسمی ۳
بهترین منابع کنکور هنر و کنکور زبان
و اما می رسیم به آزمون عملی کنکور هنر! برای بعضی از رشته های هنر، داوطلبان کنکور سراسری باید یک آزمون عملی رو هم بگذرونن. به اینصورت که حدودا یک ماه بعد از شرکت در کنکور سراسری، داوطلبان باید در آزمون عملی رشته مد نظرشون هم شرکت کنن تا نشون بدن آمادگی تحصیل در این رشته رو دارن.
ضریب آزمون عملی برای کنکور هنر هم ۱۲ هست که البته ضریب نسبتا بالایی به حساب میاد. لیست رشته هایی که آزمون عملی دارن رو هم براتون در ادامه مقاله نوشتم …
نقاشی ، طراحی صنعتی، آهنگسازی، ارتباط تصویری، ادبیات نمایشی، بازیگری، طراحی پارچه، مجسمهسازی، طراحی صحنه، طراحی لباس، نوازندگی موسیقی ایرانی، نمایش عروسکی، آموزش هنر، نوازندگی موسیقی جهانی، عکاسی، گرافیک ، کتابت نگارگری و سینما.